Учитељи

Арсић Славица, професор разредне наставe

Арсић Славица, професор разредне наставе, рођена је 29.2.1980. године. Учитељски факултет завршила је у Ужицу. Дипломирала је 2005.године. Радни однос засновала 21. новембра 2007. године. У ОШ „Димитрије Туцовић“ ради од 1. септембра 2010. године као професор разредне наставе продуженом боравку.

——————————————————————————————————————–

Гаровић Борис, професор разредне наставе

Гвозденовић Соња, наставник разредне наставе

——————————————————————————————————————–

Глишовић Гордана, професор разредне наставе

Глишовић Гордана је рођена 24. фебруара 1970. године. Године 1987. уписала је средњу педагошку школу у  Крушевцу. По завршетку средње школе, 1989. године, уписује вишу педагошку школу у Крушевцу, смер наставник разредне наставе​​-учитељ. Вишу школу завршава 1990. године, са звањем наставник разредне наставе. Године 1991. године запошљава су у ОШ „Димитрије Туцовић“, где ради и данас. Има  22 године радног стажа. Уз рад, завршила је Педагошки факултет у Јагодини 2004. године. Специјалистичке студије из методике физичког васпитања на тему „Постуралне девијације ромске деце и деце других народности“ завршила је 2008. године. Од 2007. године радила је на описмењавању ромских ученика, како у школи, тако и ван ње. Међу оснивачима је друштва учитеља на територији Краљева, где је активна. Похађала је доста семинара везаних за разредну наставу. Има  радова везаних за инклузију и ромску децу, које је излагала на трибинама учитељског друштва.

——————————————————————————————————————–

Гордана Љ. Спасојевић, професор разредне наставе

Живковић Биљана, професор разредне наставе

——————————————————————————————————————–

Каличанин Тања, професор разредне наставе

Каличанин Тања, рођена 17.08.1984. године у Краљеву. Основну и средњу школу завршила је у Краљеву. На Учитељском факултету у Ужицу дипломирала у новембру 2007. године. Била студент генерације и носилац бројних стипендија. Завршила и дипломско-академске (мастер) студије на Учитељском факултету у Ужицу, смер – Управљање образовањем и развојем кадрова. Од 2009. године повремено мењала у ОШ „Димитрије Туцовић“, а од априла 2013. постаје и део колектива ове школе на неодређено време.

——————————————————————————————————————–

Љубисављевић Зоран, професор разредне наставе

Максимовић Александра, професор разредне наставе

——————————————————————————————————————–

Мареновић-Медић Сандра, професор разредне наставe

Мареновић-Медић Сандра је рођена 11.08.1976. године у Краљеву. Основну и средњу сколу завршила у Краљеву. Дипломирала на Учитељском факултету у Јагодини 2000. године и стекла звање професора разредне наставе​​. У ОШ „Димитрије Туцовић“ ​​ ​​ради од 2006. године.

——————————————————————————————————————–

Марковић Душица, наставник разредне наставе

Марковић Душица је завршила Педагошку академију у Ужицу. Дипломирала је 1988. гонине. У овој школи је од 1996. године, а у разредној настави од 1999. године. Упоредо са разредном наставом реализује и наставу из изборног предмета Грађанско васпитање.

——————————————————————————————————————–

Недељковић Славица, наставник разредне наставе

Недељковић Славица је завршила Педагошку академију у Ужицу. Дипломирала је 1985. године, а стручни испит положила 1987. године у Ужицу. Има 26 година радног стажа, од чега 20 година у разредној настави. У овој школи ради од 1992. године. Упоредо са разредном наставом реализује и наставу из грађанског васпитања.

——————————————————————————————————————–

Новаковић Љиљана, професор разредне наставе

——————————————————————————————————————–

Петровић Светлана, професор разредне наставе

Петровић Светлана је завршила Педагошку академију у Ужицу, а стручни испит положила 1994. године. Диплому професора разредне наставе стекла је на Учитељском факултету у Јагодини. У настави ради 20 година, а у ОШ „Димитрије Туцовић“ 3 године.

——————————————————————————————————————–

Петровић-Вучетић Тања, професор разредне наставe

——————————————————————————————————————–

Сеизовић Биљана, професор разредне наставe

Сеизовић Биљана је завршила Средњу учитељску школу и Педагошку академију у Сремској Митровици. Стручни испит је положила 1993. године. Дипломирала је на Учитељском факултету у Сомбору, а напредовањем у струци стекла је звање педагошки саветник. Ради у настави 20 година, а у ОШ „Димитрије Туцовић“ 3 године.

——————————————————————————————————————–

Трифуновић Снежана, наставник разредне наставе

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.