ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

Општинско такмичење из математике

     Нашу школу је ове године  представљало шеснаест ученика трећег разреда. Сви ученици су оправдали  своје учешће на  такмичењу, а више од половине наших такмичара је остварило резултате вредне сваке похвале. Име наше школе је ове године заблистало у самом врху ранг листе и то чак три пута!  Наиме, наша три ученика деле прво место са освојених 100 поена, а то су: Ања Петровић III/2, Војин Ердоглија III/3 и Василије Нићифоровић III/4. Треба напоменути да више ни један ученик у Краљеву није одсвојио максималан број поена.  Ученик  Лука Вељовић III/2 освојио је друго место, а треће место ученици  Анђела Ћирковић III/2,  Димитрије Вучетић III/4.  Похваљени ученици су Дарја Симовић III/3 , Кристина Џодић III/4 и Никола Рацић III/4. Са поносом можемо рећи је међу првих петнаест ученика шесторо из наше школе.

     Ученици четвртог разреда такође су остварили одличан успех и високе пласмане. Прво место освојила је Исидора Видојевић IV/1, друго Матеја Јовановић IV/1, а треће место деле: Павле Митровић IV/2, Давид Рашић IV/1 и Вук Миленковић IV/2.

Од петнаест ученика из Краљева, колико је обезбедило пласман на окружно такмичење, пет ученика је из наше школе.

     За даље такмичење у петом разреду се пласирао Вук Нешић (2. место), у шестом разреду Страхиња Новаковић (2. место), осми разред ће представљати Крсман Терзић (2. место) и Тара Ивковић (похвала).

     Због специфичне ситуације која је изазвана епидемијом грипа остаје нерешено питање даљег тока такмичења. Међутим, ако је успех ђака огледало једне школе, онда  постигнућа наших ученика говоре више од сваке речи.

                                                                            Тања Петровић Вучетић

                                                                            Тања Каличанин

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.